Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mira-SKIN seerumi sisältää jopa 8 000 kertaa enemmän hyaluronimolekyylejä

Saatavilla on lukuisia hyaluronituotteita. Useimmat näyttävät tasoittavan ihoa niin pitkään kun ne säilyvät iholla. Mira-Skin -hyaluron seerumi on erilaista. Se tunkeutuu syvälle ihoon. Tämän mahdollistaa tuotteen rakenne (lyhytketjuiset molekyylit).

Tuotteella on myös paljon suurempi hyaluronimolekyylien pitoisuus kuin muilla tuotteilla. Siksi se antaa pysyvän kosteuden ja toimii suoraan ulomman ihokerroksen alle.

Mira-Skin-hyaluron seerumin syvävaikutusta voidaan edelleen parantaa käyttämällä Mira-Skin-ultraäänilaitetta.

Mira-Skin Hyaluron Seerumi

Kliinisesti testattu - vahvistettu vaikutus

• Vähentää ryppyjen syvyyttä

• Lisää ihon kosteutta

• Parantaa ihon joustavuutta

• Tasoittaa ihoa

• Vaikuttaa ikääntymistä vastaanMira-Skin ULTRÄÄNI täydentää seerumiN VAIKUTUSTA - lISÄÄ IHON KOSTEUTTA

Useimmat hyaluronia sisältävät kosmeettiset valmisteet sisältävät pitkäketjuisen molekyylirakenteen. Nämä molekyylit sijoittuvat iholle kalvomaiseksi kerrokseksi. Tämä estää ihon kosteuden häviämisen - ei enempää. Mira-Skin Hyaluronic Serum poikkeaa ratkaisevasti muista tuotteista, koska sen hyaluron seerumi on lyhytketjuinen.

Ainoastaan lyhytketjuiset molekyylit tunkeutuvat syvälle ihoon ja kosteuttavat syvissä kerroksissa. Mira-Skin Hyaluronic Serum tunkeutuu syvälle ja parantaa ihon kosteutta 22%. Tämä on kliinisesti todistettu. Seerumi vähentää ryppyjen syvyyttä, parantaa joustavuutta ja tasoittaa ihoa ilman leikkauksia tai pistoksia.